google.com,pub-9333040516671006,DIRECT,f08c47fec0942fa0

Σάββατο 06 2021

Η Νεολαία μας Διψά για Ιδανικά κι εμείς αργοπορούμε.

«Δώστε μου λιγάκι Ουρανό»,

να ονειρευτώ πως ίπταμαι

να νιώσω Ελεύθερος Δημιουργός,

του Μέλλοντος της Επιλογής Μου.

 

Εγκαταλείψαμε την Νεολαία, ως έτυχε
σε χωροχρόνους αντιπαιδαγωγικούς.
Οι νέοι μας δεν ζουν δίχως ιδανικά,
τον μπούσουλα τους αναζητούν και
δυστυχώς ανθέλληνες τους,
τους έχουν προσεγγίσει.

 

Όσοι Έλληνες, Ενεργοί Πολίτες,
την Ελλάδα Αγαπούν,
ευθύς αμέσως, για την νεολαία,
να δείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον.
Το πιο Απλό;
Να τους ρωτήσουμε τι Πιστεύουν και τι Θέλουν.

Και αφού θα μάθουμε,
ποια είναι και τι θέλουν τα παιδιά μας,
να δείξουμε κατανόηση και μετά από σκέψη,
-
ίσως με την βοήθεια κάποιου ειδικού-
να οδηγήσουμε τα σπλάχνα ΣΗΜΕΡΑ,
σε Έναν Νέο Σχεδιασμό,
του Μέλλοντος που τους Αξίζει.

 

Ιωάννης ό Φίλος, Ιθυπόρος.
2021
Νοέμβριος Σάββατο 6η

Παρασκευή 05 2021

Γιατί Ζούμε για την Γνώμη των Άλλων. Ας γίνουμε το υπόδειγμα.

Γεννηθήκαμε Ελεύθεροι, με τα χαρίσματά μας. Μεταξύ μας τόσο διαφορετικοί και ικανοί για μεγάλα επιτεύγματα. Απορία, γιατί ζούμε για την Γνώμη των Άλλων; Γιατί αυτό-δεσμευόμαστε; στην εικόνα που δίνουμε προς τους απέναντι; Καλύτερα να τα βρούμε με τον εαυτό μας, προκειμένου να γίνουμε, παράδειγμα προς μίμηση, πάντα ομως διαφορετικοί. Εν πάση περιπτώσει ας είμαστε καθρέφτες του εαυτού μας, όσοι δεν είμαστε ακόμη καθρέφτες του Θεού. Θεωρούμε πως κατακτούν την Ευτυχία, όσοι έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στην Ζωή των Άλλων. όσοι έχουν ανοιχτή καρδιά και γνωρίζουν να συγχωρούν.
Ιωάννης ό Φίλος, Ιθυπόρος.MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων


Σωστή διαχείριση της Ζωής μας, κρατά το Άγχος μακριά.

Καλημέρα.!!!
Ποια Εργασία μας, αξίζει να μας προκαλεί Άγχος;;;?
ΚΑΜΙΑ. Διότι το Άγχος Αποσυντονίζει τους βιολογικούς μας ρυθμούς.

Δεν έχω πολλά να προσφέρω με αυτό το μήνυμα, παρά την φράση, "το καλό είναι εχθρός του καλύτερου".
Στην Εργασία αποδίδουμε καλύτερα, αλλά και με "κέφι" ακόμη και περισσότερο.
Σε κάθε εργασία που έτυχε να εργαστώ, έλεγα, "Αυτή η δουλειά είναι το δικό μου κατάστημα. Πρέπει να εργαστώ υποδειγματικά για να έχω καλύτερη υποδομή". Αυτή η σκέψη είχε ως επακόλουθο, να εργάζομαι για μένα -μαθαίνοντας καθημερινά- χωρίς πολλά - πολλά παράπονα, την εργασία μου καλύτερα. Ετοιμος πάντα, σε περίπτωση που θα χάσω την εργασία μου, να μπορώ να την "αντιγράψω έξω" με επιτυχία.
Τελικά, εάν η εργασία σου σε αγχώνει, αναζήτησε νέα εργασία, ενώ εργάζεσαι και με το πρόσχημα της καλύτερης αμοιβής. Δηλαδή από το καλό στο Καλύτερο, πάντα με παραγωγικούς ρυθμούς δίχως όμως άγχος.


MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων
web: www.michaelidespost.gr
e-mail: michailidis.org@gmail.com

Ο Κάθε Ενεργός Πολίτης, εφόσον έχει κατασταλάξει που βρίσκεται, πρέπει να εξετάζει συχνά, την κατάσταση και τα δεδομένα.

Οι μακροχρόνιες συμπεριφορές μας, κυρίως όταν είναι στείρες θετικών αποτελεσμάτων, μπορεί να μας κοστίσουν την Αγωνιστική μας Αξιοπιστία. Ο Κάθε πολίτης, κυρίως ο Ενεργός Πολίτης, εφόσον έχει κατασταλάξει που βρίσκεται και τι απαιτήσεις έχει από την Πατρίδα, πρέπει να εξετάζει την κατάσταση και τα δεδομένα, συχνά πυκνά. Δεν με Αφορούν Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Δημοσιογράφοι, αλλά και Πολίτες, που υπηρετούν σκοπιμότητες, είναι υποτελείς κομμάτων, και προσβάλλουν Προσωπικότητες καθ' Έξη.
δεν υπηρετώ τον διχασμό, ούτε τον ανέχομαι.
λάθη πάντα θα γίνονται, θα καταγγέλλονται για να διορθώνονται. δεν έχει νόημα και θέση, ο εξευτελισμός των συνανθρώπων μας.
Ο κάθε ένας από εμάς, να αποφασίσει, είναι Η Δημοκρατία μας της Ανοχής, όσων ενδιαφέρονται για ανατροπές και όχι για το δίκαιο;
Δίκαιο είναι να έχουμε όλοι Ζωή Ειρηνική, σε μία Ελλάδα ευημερούσα. Να εργαζόμαστε με αμοιβές ανάλογες της κάθε εργασίας, ώστε σε οικογένεια με παιδιά και οκτάωρη εργασία, ένας μισθός καλός να αρκεί, για μια τετραμελή οικογένεια -με εγγύηση του κράτους.MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων

Υπάρχουν Λύσεις, αλλά χρειάζεται και στρατηγική. Οι συνεργασίες, φέρνουν τα αποτελέσματα πολύ συντομότερα.

Όποιος Βιάζεται σκοντάφτει. Υπάρχουν Λύσεις, αλλά χρειάζεται και στρατηγική. Το κάθε πράγμα στον καιρό του και οι συνεργασίες, φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε, αλλά και σχεδιάζουμε, πολύ συντομότερα. Προτεραιότητες: Η Ζωή έχει απαιτήσεις και θέλει σκληρή εργασία για την επιβίωση. Συνεχίζουμε για να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής ο καθένας με το Δικό του Ευδόκιμο Τρόπο.
Θέλουμε να Αλλάξουμε προς το Καλύτερο με Ειρηνικό και Αποτελεσματικό Τρόπο. Θεωρώ πως η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να δοκιμάσει πρακτικές ξεπερασμένες άλλων δεκαετιών. Θα κάνουμε ότι το Αληθινά προοδευτικό υπάρχει, αρκεί να συμφωνήσουμε τι μας ωφελεί μακροπρόθεσμα και πραγματικά.MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων


Πέμπτη 04 2021

Το Τέλος της λεγόμενης Πανδημίας, είναι θέμα απόφασης κάθε Ενεργού Πολίτη.

💖Καλημέρα💖.
💖Ο ιός της τρέχουσας πανδημίας, πρέπει να φύγει πρώτα από το μυαλό μας και κατόπιν θα φύγει και από την Ζωή μας. όσο υπάρχει φαγωμάρα παντού στον κόσμο, ο ιός θα μεταλλάσσεται, έτσι για την ατολμία των μέτρων (όχι αυτών που τα εντέλλονται, όσο αυτών που δεν τα τηρούν).
💖 Ο Αριστοτέλης έλεγε, "Ενεργός Πολίτης είναι αυτός που είναι Έτοιμος να κυβερνήσει και να κυβερνηθεί".
💖 Πολλοί Έλληνες δεν θα γίνουμε Ποτέ, μα Ποτέ, Ενεργοί Πολίτες. 🤭 Πολλοί Πολιτικοί, δεν είναι έτοιμοι να Κυβερνήσουν και
🤭 Εκατομμύρια Έλληνες δεν είμαστε εις θέση να Κυβερνηθούμε.
💖 ΔΥΣ ΤΥ ΧΩΣ.💖

MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων