google.com,pub-9333040516671006,DIRECT,f08c47fec0942fa0

Παρασκευή 05 2021

Ο Κάθε Ενεργός Πολίτης, εφόσον έχει κατασταλάξει που βρίσκεται, πρέπει να εξετάζει συχνά, την κατάσταση και τα δεδομένα.

Οι μακροχρόνιες συμπεριφορές μας, κυρίως όταν είναι στείρες θετικών αποτελεσμάτων, μπορεί να μας κοστίσουν την Αγωνιστική μας Αξιοπιστία. Ο Κάθε πολίτης, κυρίως ο Ενεργός Πολίτης, εφόσον έχει κατασταλάξει που βρίσκεται και τι απαιτήσεις έχει από την Πατρίδα, πρέπει να εξετάζει την κατάσταση και τα δεδομένα, συχνά πυκνά. Δεν με Αφορούν Πολιτικοί, Συνδικαλιστές, Δημοσιογράφοι, αλλά και Πολίτες, που υπηρετούν σκοπιμότητες, είναι υποτελείς κομμάτων, και προσβάλλουν Προσωπικότητες καθ' Έξη.
δεν υπηρετώ τον διχασμό, ούτε τον ανέχομαι.
λάθη πάντα θα γίνονται, θα καταγγέλλονται για να διορθώνονται. δεν έχει νόημα και θέση, ο εξευτελισμός των συνανθρώπων μας.
Ο κάθε ένας από εμάς, να αποφασίσει, είναι Η Δημοκρατία μας της Ανοχής, όσων ενδιαφέρονται για ανατροπές και όχι για το δίκαιο;
Δίκαιο είναι να έχουμε όλοι Ζωή Ειρηνική, σε μία Ελλάδα ευημερούσα. Να εργαζόμαστε με αμοιβές ανάλογες της κάθε εργασίας, ώστε σε οικογένεια με παιδιά και οκτάωρη εργασία, ένας μισθός καλός να αρκεί, για μια τετραμελή οικογένεια -με εγγύηση του κράτους.



MichaelidesPost
Προβολή Κοινωνικών Θεμάτων