Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝΗ εταιρία μας, με ιστορία 25 ετών, έχει βάλει σφραγίδα στον τομέα της κατασκευής κεραμοσκεπών. Τα έργα με την υπογραφή της διακρίνονται για τον άψογο σχεδιασμό και την ιδιαίτερη κατασκευαστική τεχνολογία.
Οι δημιουργίες της εταιρίας Μιχαηλίδης επεκτείνονται, εκτός απο τις παραδοσιακές στέγες, σε σοφίτες, σε βεράντες, σε πέργκολες, καθώς και σε ειδικές κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους και για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, επικαλυμμένες με χαλκό, ασφαλτικά κεραμίδια και με οποιοδήποτε άλλο υλικό της προτίμησης του πελάτη.Οι κατασκευές της συνδυάζονται αρμονικά με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Συγχρόνως, παρέχουν πλήρη κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.
Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο και έμειρο στο χώρο των κατασκευών ανθρώπινο δυναμικό και οι αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφαλείας των υλικών κατασκευής,που φέρουν τη σφραγίδα των κορυφαίων ελληνικών και ξένων δομικών υλικών, είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.
Η αξιοπιστία, η επαγγελματική συνέπεια, η άριστη εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η σημασία στη λεπτομέρεια, η απόλυτη ασφάλεια και η διαρκής υποστήριξη που παρέχεται μετά την παράδοση του έργου, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της εταιρίας Μιχαηλίδης, αποτελούν την πιο ασφαλή εγγύηση για την κατασκευή.


Η εταιρία, εκτός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, αναλαμβάνει κατασκευές έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Επίσης, προσφέρουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου χωρίς καμία επιβάρυνση και σας προτείνουμε λύσεις λειτουργικές και αισθητικά άρτιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our guests, the whole planet earth